Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal, Antalya’da gerçekleştirilen GastroAntalya: Uluslararası Gastronomi ve Mutfak Yıldızları Buluşması’nda dereceye giren Kastamonu Üniversitesi Daday Nafi ve Ümit Çeri Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı öğrencilerini 15 Ocak 2025 tarihinde makamında kabul etti.
Bu yıl 40 ülkeden 4 binden fazla katılımcının yer aldığı uluslararası etkinlikte, Üniversitemiz öğrencileri yarıştıkları 9 farklı tabakta madalya kazanarak büyük bir başarıya imza attı. Ekip, 4 Altın, 3 Gümüş ve 2 Bronz Madalya ile Üniversitemizi uluslararası arenada başarıyla temsil etti.
Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette, öğrenciler başarılarını ve yarışma sürecinde edindikleri deneyimleri Rektörümüz ile paylaştı. Ziyarette, Daday Nafi ve Ümit Çeri MYO Müdürü Prof. Dr. Burhan Sevim, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Aygün Seyhan Zengin, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Başkanı Öğr. Gör. Ülkü Mine Önek ve Aşçılık Programı Öğr. Gör. Alper Çevik de hazır bulundu.
Rektörümüz, öğrencilerimizin elde ettiği başarılardan dolayı tebrik ederek, madalyaların Üniversitemize kazandırılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ayrıca, geçen yılki başarılarını sürdüren öğrencilerimizin çalışmalarına katkı sağlayan öğretim elemanlarını da kutladı.
Başarıların artarak devam etmesi temennisinde bulunan Rektörümüz, yarışmada destek olan tüm paydaşlara teşekkürlerini sundu. Ziyaretin sonunda, öğrencilerimize başarılarının devamını dileyen Rektörümüz, ulusal ve uluslararası arenalarda her zaman yanlarında olacaklarını belirtti.
Öğrencilerimiz ise ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek, elde ettikleri başarıyı Kastamonu Üniversitesi ailesine armağan ettiklerini belirtti.