Üniversitemiz Turizm Fakültesi, depremzedelere gıda desteğinde bulunmaya devam ediyor.
Kastamonu Slow Food öncülüğünde toplanan bağış paralarıyla alınan 500 kg et, Cem Dilimel'in koordinasyonunda Fakültemizin Gastronomi ve Mutfak Sanatları uygulama mutfağında doğrama, kavurma ve vakumlama işlemlerinin ardından deprem bölgesindeki ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırılmak üzere hazırlık sürecinin ardından yola çıktı.
Fakültemizin tüm imkânlarıyla gerçekleştirilen çalışmalar, üç günlük yoğun bir sürecin ardından tamamlandı. Katılımcıların emekleriyle hazırlanan yardım paketleri, Kahramanmaraş’ta bulunan ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırılmak üzere yola çıktı.
Fakültemizde ayrıca, depremden etkilenen vatandaşlara (özellikle çocuk ve gıda alerjisi olanlara) yönelik tarhana üretimine de devam ediyor.
Başta fakültemiz öğrencileri ve hocalarımız olmak üzere, emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.