Kastamonu Üniversitesi | Geleceğini İnşa Edeceğin Üniversite

Hizmetlerimizden en iyi onurum şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. Çerez politikamıza buradan ulaşabilirsiniz. KVKK detayları için KVKK Menümüzü ziyaret edebilirsiniz.

Hizmetlerimizden en iyi onurum şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. Çerez politikamıza buradan ulaşabilirsiniz. KVKK detayları için KVKK Menümüzü ziyaret edebilirsiniz.

Üniversitemiz Daday Nafi ve Ümit Çeri Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı öğretim elemanlarından Öğr. Gör. Ülkü Mine Önek ve Öğr. Gör. Alper Çevik danışmanlığında 11 öğrencimiz, 17-20 Kasım tarihleri arasında Antalya'da düzenlenen Gastro Antalya: Uluslararası Gastronomi ve Mutfak Yıldızları Buluşmasına katıldı.

Dünyanın dört bir yanından onlarca şefin katıldığı etkinlik kapsamında düzenlenen yarışmalarda öğrencilerimiz, Kastamonu yöresel ürünlerine modern yorumlar katarak hazırladıkları farklı kategorilerde 11 tabak ile yarıştı.

Yarışma sonucunda;

TATLI KATEGORİSİ

Aybüke CAN - Altın Madalya

Edanur KAYIT - Altın Madalya

Sedef UTKAN - Altın Madalya

Gamze TÜRKCAN - Gümüş Madalya

 

BALIK KATEGORİSİ

Tahir ALACAN - Bronz Madalya

Sıla AKSOY - Bronz Madalya

 

MAKARNA KATEGORİSİ

Saliha YILKIN - Bronz Madalya

Ömer ARAS - Bronz Madalya

 

ANA YEMEK KATEGORİSİ

Hasan Can ÖZYILMAZ - Gümüş Madalya

Berna BAŞBOĞA - Başarı Belgesi

 

PİZZA KATEGORİSİ

Alperen ZAĞLI - Başarı Belgesi

almaya hak kazanmıştır.

 

 

Yarışmayı toplamda 3 altın, 2 gümüş, 4 bronz madalya ve 2 başarı belgesi ile tamamlayan öğrencilerimizi ve öğretim elemanlarımızı yürekten kutluyoruz.

 

Hizmetlerimizden en iyi onurum şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. Çerez politikamıza buradan ulaşabilirsiniz. KVKK detayları için KVKK Menümüzü ziyaret edebilirsiniz.